GINOP támogatás

GINOP támogatás

2023.02.24-én megrendezésre került az ESZO Kft. (2451 Ercsi, Öreghegyi út 2867 hrsz.) GINOP-2.2.1-18-2020-00030. azonosítószámú projektjének Projektátadó rendezvénye. A megvalósult projekt 2023.02.28-ával eredményesen lezárult.

Sajtóközlemény - GINOP-2.2.1-18-2020-00030

Sajtóközlemény

A plazmavágás termikus anyagleválasztási eljárás, amelyet iparszerűen a lángvágással nem darabolható fémeknél alkalmaznak. Ilyen anyag a rozsdamentes acél is, amelynek magas olvadáspontja indokolja a plazmavágási technológia alkalmazását. A plazmavágást behatárolja a munkaasztal és a munkafelület.

Sajtóközlemény - GINOP-2.2.1-18-2020-00030

Sajtóközlemény

Az ESZO Szerelő és Kereskedelmi Kft. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” felhívására benyújtott, GINOP-1.2.8-20-2020-02228 azonosítószámmal nyilvántartott támogatási kérelmét 16,88 millió Ft európai uniós támogatásra érdemesnek ítélték.

Sajtóközlemény - GINOP-2.2.1-18-2020-00030

Sajtóközlemény

Az ESZO Szerelő és Kereskedelmi Kft. a Neumann János Egyetemmel konzorciumban a Széchenyi 2020 program keretében, a K+F versenyképességi és kiválósági együttműködések c. felhívására benyújtott, GINOP-2.2.1-18-2020-00030 azonosítószámmal nyilvántartott támogatási kérelmét a Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkárság támogatásra érdemesnek ítélte.

Sajtóközlemény - ESZO Kft.

Sajtóközlemény – ESZO Kft.

Jelen projekt egy folyamatban lévő és a megvalósulás közelében lévő plazmavágó berendezéshez kapcsolódik. Egy olyan plazmavágó berendezés kifejlesztését van folyamatban, amely a gyártási tervekből a csőszakaszok csöveit, a szükséges méretű darabokra vágja.

GINOP támogatás

Sajtóközlemény

A projekt célja egy univerzális rugós csőtartó rendszer kifejlesztése és piacra vitele. Az univerzális rugós csőtartót olyan csővezetéki szakaszokba kell beépíteni, amelyekben magas hőmérsékletű közeg áramlik. Nagyon nehéz olyan iparágat találni, ahol ne lennének magas, vagy alacsony hőmérsékletek, amelyek befolyásolják a dilatációt, mozgást, a dinamikus mozgást.

NKFI támogatás

NKFI támogatás

Az ESZO Szerelő és Kereskedelmi Kft. „Intelligens Intelligens asztal kifejlesztése, cső és alakos anyagok üzemszerű vágására alkalmas plazmavágó berendezéshez” című, 2018-1.1.2-KFI-2018-00074 azonosítószámú projektjének indítása.

GINOP támogatás

GINOP támogatás

Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a Nemzetgazdasági Minisztérium, mint Támogató által meghirdetett „Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” tárgyú felhívás alapján az ESZO Kft. 44.404.674,- Ft támogatást nyert.

Közlemény - kiemelt kép

Közlemény

A projekt során megtörtént a pályázatba betervezett plazmavágó, hengerítő, élhajlító gépek és a híddaru beszerzése és üzembe helyezése, továbbá bevezetésre került a termelésből objektív módon gyűjtött adatok elemzésén és feldolgozásán alapuló, fejlett automatizáltságú intelligens termelésirányítási és döntéstámogató rendszer, valamint beszerzésre és beüzemelésre került az ehhez kapcsolódó szoftvercsomag.

GINOP támogatás

GINOP támogatás

Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a Nemzetgazdasági Minisztérium, mint Támogató által meghirdetett „Prototípus termék-, technológia és szolgáltatásfejlesztés” tárgyú felhívás alapján az ESZO Kft. 129.776.516,- Ft támogatást nyert.

Széchenyi Terv pályázat

Széchenyi Terv pályázat

Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretén belül a Nemzetgazdasági Minisztérium, mint Támogató által meghirdetett GOP-3.3.3-12 Mikro-, kis- és közép vállalkozások piaci megjelenésének támogatása című felhívás alapján az ESZO Kft. 15.946.200 Ft támogatást nyert.

GINOP támogatás

GINOP támogatás

Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a Nemzetgazdasági Minisztérium, mint Támogató által meghirdetett GINOP-5.3.2-16 Rugalmas foglalkoztatási elterjesztése a konvergencia régiókban – rugalmas, családbarát foglalkoztatási módszerek bevezetése a munkáltatóknál című felhívás alapján az ESZO Kft. 14.894.416 Ft támogatást nyert.

Külpiacra jutás támogatása

Külpiacra jutás támogatása

Az ESZO Kft. 18 233 927 Ft támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a Nemzetgazdasági Minisztérium, mint Támogató által 2015. május 20-án meghirdetett „Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása” című felhívásra benyújtott „Nyomástartó edények exportpiacra jutásának támogatása” című projektjével.

Fémtartályok külpiacra juttatása

Fémtartályok külpiacra juttatása

A Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program keretén belül a Nemzetgazdasági Minisztérium Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága, mint Támogató által meghirdetett VEKOP-1.3.1-16 Mikro-, Kis- és Középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása című felhívás alapján az ESZO Kft. 10 000 000 F támogatást nyert.